For at give jer god tid til festforberedelser, nytårstale og samvær med jeres gæster gør vi det pærelet for jer at fejre nytår! 500,- pr kuvert.
VOKSENNYTÅRSLUX
- Bløde tacos fyldt med cremet krabbesalat og en pikant salsa på mexicansk ancho chili, toppet med koriander.
- Carpaccio af nytårstorsk med sprøde skiver af glaskål og rosenkål, det hele dullet op med østersemulsion og juice på agurk og
syrligt æble.
- Cremet hummersuppe med souffle af jomfruhummer, hertil confiteret græskar og sprød hvidløgscrouton på toppen.
- Svampefarseret vagtel med sprøde, knuste kartofler (med rigeligt smør). På siden stegte kejserhatte og syltede bøgehatte, det hele suppleret af en dyb sauce på portvin.
- Spejlblank chokoladeskal fyldt med silkeblød mousse på mørk chokolade, og en kerne af solbær. Pyntet med råsyltede solbær, saltkaramel, knas og et lille knald.
VIN TIL MADEN
- Champagne, Brut, “Rue de Sorbier”, A. Levasseur, Frankrig.
- Chardonnay, Gualtallary, M. Ricciarelli, Argentina
- Riesling, Femme Fetale, Neverland, Tyskland
- Top of the Hill, Borovitza, Bulgarien
- Nebbiolo, No Name, Borgogno, Italien
- Pet Nat, Zweifelt Rosé, C. Edelbauer, Østrig
VIN PRISER
- 700 kr. for (Chardonnay, Riesling, Top of the Hill, Nebbiolo)
- 400 kr. for (Riesling, Nebbiolo)
- 300 kr. for Champagne, Brut, “Rue de Sorbier”
- 200 kr. for Pet Nat, Zweifelt Rosé
- 1150 kr. for alle 6 flasker
BØRNENYTÅRSLUX
- Børn koster 300,- og får samme menu, men halv størrelse.
EXTRAS
Skal det være ekstra extravagant har I også mulighed for at tilkøbe østers og kaviar. Vi sælger naturligvis også vores økologiske surdejsbrød til jer, så I ikke kommer til at mangle noget som helst på årets sidste aften.
- 5 Gillardeau østers – 150,-
- 50 gram gastro unika gold kaviar | kan fx bruges på forret, mellemret eller som snack alene – 500,-
- Øko surdejsbrød – 50,-